BejelentésLinkkatalógus
Patinás világítástechnika

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Csillár és lámpa katalógus:
Lámpaszaküzletünkben több mint 60 lámpacsalád kapható.
(modern és antikolt stílusú csillár, falikar, állólámpa, asztali lámpa, függeszték, mennyezeti lámpa, lámpabúra)
Lámpaszalon Budapest szívében, ahol világítástechnikai tanáccsal állunk rendelkezésére, hogy otthonába a megfelelő világítást megtaláljuk.
Csillárbolt, ahol nem hétköznapi lámpákat találhat, hanem olyan egyedi lámpacsaládokat, amelyek az Ön otthonának ékszerei válhatnak.
Lámpáink külső megjelenése megtévesztően hasonlít a századfordulón és a 20-as és 30-as években készített szecessziós ,barokk és art deco lámpákhoz, mondhatni azok újragondolt, a mai igényeknek is megfelelő változatai. Alapanyaguk a korra jellemző sárgaréz, melynek túlnyomó része öntött tömör formában míg kisebb része lemezből van. A gyártási technológiában is igyekeztünk megőrizni a régi kor hagyományait és minőségét, ezért minden egyes munkafolyamat ma is kézzel történik, melynek köszönhetően lámpáink aprólékosan, finoman megmunkáltak, így minden egyes darab egyedinek tekinthető.


www.patinaslampa.hu


www.csillarlampa.hu


Választékunk igen széles, a 2 méter magas nyolckarú kandellábertől a kicsi falilámpáig, a különlegestől az egyszerűig minden megtalálható.
Lámpáinkat ajánljuk jobb napokat látott nagy belmagasságú polgári lakások, üzletek, vendéglátó és közintézmények részére, és a ma emberének. E termékek magasfokú esztétikai értékkel bíró, a századforduló hangulatát idéző nemes anyagokból kézműves hagyományokkal és módszerekkel, tartós évtizedek múlva is üzembe helyezhető, és javítható világítási és lakberendezési tárgyak.
Törekszünk arra, hogy a klasszicizmus, a szecesszió és az art-deco értékes formavilágát úgy őrizzük meg, hogy az a mai környezetben is eredeti céljuknak megfelelően szimbolizálják a polgári otthon méltóságát, lakójuknak kifinomult ízlését.
Otthonának ékszere a lámpa,
Valódi értékek = Patinás Lámpa
A Patinás Lámpa Kft kihasználva saját gyártói hátterét évek óta törekszik egyedi igényes lámpatestek kivitelezésére. Belsőépítészekkel, lakberendezőkkel, építészekkel működünk együtt, hogy az általuk megálmodott terveket megvalósítsuk. Kastélyok, múzeumok, követségek, szállodák, panziók, éttermek, irodák, üzletek világítótesteit szállítjuk Megrendelőink legnagyobb megelégedésére.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!